Norėtumėte sultingo, minkšto, traškaus ir būtinai naminio mėsainio? Su ZYLE virtuvės pagalbininkais juos pagaminsite greitai ir lengvai.
Juk tai puiki idėja ir Naujųjų vakarėliui!
(3 bugeriams)
Naminiams mėsainiams pagaminti reikia:
600 g jautienos nugarinės
1 pomidoro
½ mėlynojo svogūno
3 marinuotų agurkėlių
1 šaukštelio garstyčių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
2 šaukštų PRESSED PURITY „Safflower Oil“ dygminų aliejaus
40 g sūrio
3 kiaušinių
3 juostelių kiaulienos šoninės
3 mėsainių bandelių
1 saujos salotų lapelių
Padažui:
1 šaukšto barbekiu padažo
1 šaukšto majonezo
½ šaukštelio garstyčių
1 šaukštelio marinuotų agurkėlių skysčio
Jautieną supjaustykite gabalėliais, pomidorą ir svogūną – griežinėliais, marinuotus agurkėlius – juostelėmis. Jautieną sumalkite ZYLE mėsmale. Į faršą sudėkite garstyčias, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir išmaišykite. Iš faršo suformuokite paplotėlius.
ZYLE keptuvėje su šaukštu įkaitinto PRESSED PURITY „Safflower Oil“ dygminų aliejaus sudėkite kepti mėsos paplotėlius. Paplotėliams iškepus, ant jų viršaus uždėkite sūrį ir sumažinę kaitrą keptuvę uždenkite dangčiu, kad sūris išsilydytų.
Indelyje sumaišykite barbekiu padažą, majonezą, garstyčias, marinuotų agurkėlių skystį ir viską išmaišykite.
Ant mėsainio bandelių vidinių pusių užtepkite po šaukštą padažo. Toliau ant apatinės bandelės uždėkite mėsos paplotėlį, keptą kiaušinį, pjaustytus pomidorus, marinuotus agurkėlius, svogūną, salotų lapelius ir uždenkite kita bandelės puse.
Video receptas:
Skanaus!