Mėgstate steiką, bet šiek tiek nuobodu? Paverskite jį pagrindiniu patiekalu, o nerealaus skonio užkandžiu. Primygtinai rekomenduojama sultingo jautienos kepsnio išemelius su juodojo česnako užtepu.
Gaminame, dalinamės, vaišiname vieni kitus ir džiaugiamės gyvenimu!
Video receptą rasite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
Barbekiu jautienos iešmeliams pagaminti reikia:
1 vidutinio svogūno
1 nedidelio mėlynojo svogūno
Žiupsnio DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
2 šaukštų baltojo vyno acto
220 g KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnio be kaulo „Rib eye“
Žiupsnelio maltų kuminų
1 česnako skiltelės
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
Žiupsnelio maltų kalendrų
1–2 šaukštų alyvuogių aliejaus
4–5 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ barbekiu padažo „Roasted garlic“
1 saujos šviežių petražolių
Svogūnus supjaustykite skiltelėmis, suberkite DANSUKKER ekologišką cukrų „Panevėžio Plius“, apšlakstykite baltojo vyno actu ir įtrinkite pirštais.
Juostelėmis supjaustykite KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnį „Rib eye“, suberkite kuminus, kalendras, KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnius, smulkintą česnaką, supilkite alyvuogių aliejų. Sumaišykite su svogūnais.
Ant medinio pagaliuko verkite svogūno skiltelę, gabaliuką didkepsnio ir sluoksniuokite.
Kepkite įkaitintame 200 °C elektriniame grilyje apie 5 min. Vėrinukus iš abiejų pusių aptepkite KĖDAINIŲ KONSERVŲ barbekiu padažu „Roasted Garlic“ ir dar kepkite 8–9 min.
Iškeptus didkepsnio vėrinukus apvoliokite smulkintose petražolėse.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.