Reikia:
100 g juodojo šokolado (į vidų)
100 g juodojo šokolado (aplieti keksą)
150 g sviesto
1 nugriebto šaukšto meduolių prieskonių
150 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
3 kiaušinių
150 g MALSENA miltų „Self Rising“
75 g MALSENA kvietinių miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
Formą (20x11 cm) išklokite kepimo popieriumi.
100 g šokolado ištirpinkite su 10–15 g sviesto.
Likusį minkštą sviestą išplakite su cukrumi, pamažu įmuškite kiaušinius ir viską sumaišykite.
Birius produktus persijokite ir viską sumaišykite.
Kiaušinių-sviesto masę ir miltų mišinį maišykite, kol susijungs.
1/4 tešlos dėkite į formą ir išlyginkite. Patepkite dalimi šokolado, ant viršaus dėkite tešlą ir taip kartokite, kol bus 4 sluoksniai tešlos ir 3 šokolado.
Kepkite apie valandą iki 175 °C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek paaušinkite formoje, po to – ant grotelių.
Viršų apliekite ištirpintu šokoladu su sviestu.