top of page

Bananų želė su plakta grietinėle ir šviežiomis braškėmis (Receptas)

Gaivus, kvapnus, įkvepiantis želė desertas su plakta grietinėle ir šviežiomis braškėmis sugrąžins vasaros nuotaiką ir sušildys jausmus prisiminimais. Greitai pagaminamas ir tobulo skonio.


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:

 

4 asm.


Bananų želei pagaminti reikia:

  • ½ stiklinės vandens

  • 6 želatinos lapelių

  • 1 stiklinės avižų pieno

  • 2 cinamono lazdelių

  • 3 šaukštų cukraus

  • 2 stiklinių PFANNER bananų sulčių

  • 100 ml plakamosios grietinėlės

  • ½ žaliosios citrinos

  • Žiupsnelio druskos

  • 2 saujų šviežių braškių

  1. Vandenyje išbrinkinkite želatiną.

  2. Avižų pieną su cinamono lazdele ir cukrumi užvirkite, tada išimkite cinamono lazdelę, sirupą nuimkite nuo kaitros, sudėkite išbrinkintą želatiną ir maišykite, kol želatina ištirps.

  3. Į pieno masę (nuolat maišant) lėtai supilkite PFANNER bananų sultis, supilstykite į indelius ir atvėsinkite šaldytuve per naktį arba bent 5 val.

  4. Grietinėlę sumaišykite su žaliosios citrinos žievele, druska ir išplakite iki standžios kreminės masės

  5. Patiekite su šviežiomis braškėmis.


Skanaus.


Naujausi įrašai

bottom of page