Gaivus, kvapnus, įkvepiantis želė desertas su plakta grietinėle ir šviežiomis braškėmis sugrąžins vasaros nuotaiką ir sušildys jausmus prisiminimais. Greitai pagaminamas ir tobulo skonio.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
4 asm.
Bananų želei pagaminti reikia:
½ stiklinės vandens
6 želatinos lapelių
1 stiklinės avižų pieno
2 cinamono lazdelių
3 šaukštų cukraus
2 stiklinių PFANNER bananų sulčių
100 ml plakamosios grietinėlės
½ žaliosios citrinos
Žiupsnelio druskos
2 saujų šviežių braškių
Vandenyje išbrinkinkite želatiną.
Avižų pieną su cinamono lazdele ir cukrumi užvirkite, tada išimkite cinamono lazdelę, sirupą nuimkite nuo kaitros, sudėkite išbrinkintą želatiną ir maišykite, kol želatina ištirps.
Į pieno masę (nuolat maišant) lėtai supilkite PFANNER bananų sultis, supilstykite į indelius ir atvėsinkite šaldytuve per naktį arba bent 5 val.
Grietinėlę sumaišykite su žaliosios citrinos žievele, druska ir išplakite iki standžios kreminės masės
Patiekite su šviežiomis braškėmis.
Skanaus.