Blyneliai pusryčiams yra nuostabu, deja, ne visi gali jais mėgautis dėl įvairiausių priežasčių. Šie, bananiniai blyneliai su ryžių miltais, subalansuoti tiems, kurie netoleruoja gliuteno, bet bus pamėgti visų: garantuojame!
2 asm.
Bananiniams blyneliams pagaminti reikia:
2 vid. dydžio bananų
1 citrinos sulčių
1 citrinos tarkuotos žievelės
2 kiaušinių
1 šaukštelio DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelio vanilės pastos
4 šaukštų ryžių miltų
2 šaukštų bulvių krakmolo
1 šaukštelio kepimo miltelių be gliuteno (arba ¼ šaukštelio sodos)
Žiupsnelio druskos
Šlakelio aliejaus (kepimui)
Bananus sutrinkite šakute, pašlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite tarkuota citrinos žievele ir palikite 5–6 min.
Į bananus įmuškite kiaušinius, įberkite DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“, druskos, supilkite vanilę, sumaišykite viską su miltais, krakmolu ir kepimo milteliais (arba soda).
Kepkite vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
Patiekite su norimais priedais.
Skanaus!