4 asm.
Gaminimas 40 min.
4 vid. dydžio bulvių (virti su lupenomis)
6 vid. dydžio morkų
2/3 ilgavaisio agurko
200 ml konservuotų žirnelių
100 ml majonezo
Druskos, juodųjų pipirų
Pirmiausia išvirkite morkas ir bulves. Jas virkite neluptas, tiesiog švariai nuplautas.
Daržovėms išvirus, vandenį nupilkite ir daržoves ataušinkite atvirame puode, sausai. Atvėsusias daržoves nulupkite.
Morkas, bulves ir agurkus supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį.
Suberkite nusunktus žirnelius.
Pagal skonį įdėkite druskos ir juodųjų pipirų bei majonezo.
Viską gerai išmaišykite.
Mišrainės paslaptis: morkų įdėkite daugiau, kad mišrainei suteiktų saldumo.
Skanaus!