2-3 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
1 bulvės
6 putpelių kiaušinių
6–8 didelių krevečių
TERRA CRETA aliejaus
1 šaukštelio persilado prieskonių
100 g majonezo
Kelių lašelių „tabasco“ padažo
1 šaukšto ikrų
5–6 marinuotų agurkėlių
1 šviežio agurko
100 g žaliųjų žirnelių
1 šaukšto kaparėlių
Krapų
1. Bulvę ir kiaušinius išvirkite, nulupkite. Krevetes apšlakstykite aliejumi, pabarstykite persiladu, suverkite ant iešmelio ir iškepti ant AEG druskos akmens.
2. Majonezą sumaišykite su „tabasco“ ir ikrais.
3. Kiaušinius, bulvę, agurkėlius ir agurką supjaustykite kaip mišrainei, gana smulkiai. Viską sumaišykite kartu, pagardinkite majonezo padažu.
4. Salotas sudėkite į kulinarinį žiedą, paspauskite. Nuimkite žiedą, patiekite kartu su krevečių iešmeliu ir krapais.