Ar šiemet ant Kalėdų stalo bus baltos mišrainės?
Būtinai, nes kokios gi šventės be baltos mišrainės? Nors, tiesą pasakius, šis Alfo receptas yra toks, kad sunku pasakyti, ar tai balta mišrainė su silke ar silkė su balta mišraine, tačiau faktas – skonių derinys yra toks, kad atsivalgyti beveik neįmanoma.
Tai neabejotinai laukiamiausias patiekalas ir visi tyliai jo tikisi.
Maloniai nustebinkite!
Video receptą rasite portale Alfo instagrame čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
3–4 asm.
Gaminimo laikas: 30 min.
Baltai mišrainei su silke pagaminti reikia:
4 virtų bulvių
4 virtų morkų
600 g marinuotų agurkėlių
3 virtų kiaušinių
600 g KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų žirnelių „Rinktiniai“
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
½ citrinos žievelės
3–4 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezo „Be konservantų“
190 g sūdytos silkių filė
Keleto šakelių šviežių petražolių
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
Visas daržoves ir kiaušinius supjaustykite vienodo dydžio kubeliais, sudėkite į dubenį.
Suberkite KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotus žirnelius „Rinktiniai“, KOTANYI ketverių pipirų mišinį, įtarkuokite citrinos žievelės. Viską sumaišykite su KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezu „Be konservantų“.
Į lėkštę dėkite baltos mišrainės, ant viršaus – griežinėliais pjaustytos silkės.
Papuoškite šviežiomis petražolių šakelėmis.
Daugiau greitai pagaminamų ir iš pirmo karto pavykstančių šventinių patiekalų receptų ieškokite naujausioje kalėdinių receptų knygoje RAUDONKEPURIS.
Gardžių atradimų.