4 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
1/4 pakelio ryžių makaronų
1 virtos vištienos krūtinėlės
2 vidutinio dydžio morkų
1 ilgavaisio agurko
2 šaukštų sezamų sėklų
žiupsnelio šviežių kalendrų
lapelių papuošti
Padažui:
1 šaukšto sojų padažo
3 šaukštų ryžių acto
1 šaukšto skysto medaus
6 šaukštų aliejaus
1 skiltelės smulkiai sukapoto česnako
2 cm dydžio tarkuoto imbiero gabaliuko
žiupsnelio smulkiai kapotos aitriosios paprikos
1. Ryžių makaronus užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 3 minutes ir nukoškite. Atvėsinkite perliedami šaltu vandeniu.
2. Plonais šiaudeliais supjaustykite agurką, vištienos krūtinėlę ir morkas.
3. Sezamų sėklas pakepinkite sausoje keptuvėje.
4. Gerai sumaišykite padažui skirtus produktus. Juo pagardinkite paruoštas salotas.
5. Papuoškite kalendrų lapeliais.