2 asm.
Gaminimas 50-55 min.
Reikia:
100 g SANTA MARIA kiaušininių makaronų
200 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė
2-3 šaukštų aliejaus kepti
1 raudonojo svogūno
100 g šiaudeliais supjaustytų morkų
100 g brokolių žiedynų
150 g supjaustytų pievagrybių
Saujelės anakardžių
1 pakelio SANTA MARIA Asian Wok Sweet & Sour padažo
Kalendrų lapelių
Laiškinių svogūnų
1. Išvirkite SANTA MARIA kiaušininius makaronus kaip nurodyta ant pakuotės.
2. LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite stipriai įkaitintame aliejuje. Suberkite svogūnus, 1 min. kepkite nuolat maišydami, po to suberkite morkas, brokolius, pievagrybius, anakardžius. Apkepkite ir supilkite SANTA MARIA Asian Wok Sweet & Sour padažą.
3. Troškinkite apie 7 min. pabaigoje sudėkite SANTA MARIA kiaušininius makaronus, išmaišykite.
4. Patiekite su kalendromis ir svogūnų laiškais.