Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA
Reikia:
2 obuolių
1 banano
1 puodelio NESPRESSO šokolado ir triufelių skonio kavos
200 g natūralaus ekologiško jogurto DOBILAS
80 g PAULUNS javainių su lazdynų riešutų kremu, avietėmis ir spanguolėmis
Aviečių ir gervuogių (patiekti)
1. Obuolius perpjaukite per pusę, išimkite sėklalizdžius ir sudėkite obuolių puseles į skardelę, išklotą kepimo popieriumi. Ten pat sudėkite palaužytą bananą ir užpilkite kava. Šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 20 min., kol pasidarys kremiški.
2. Išimkite, viską sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite.
3. Masę sudėkite į dubenėlius, ant viršaus užpilkite natūralaus jogurto ir užberkite PAULUNS javainių su lazdynų riešutų kremu, avietėmis ir spanguolėmis taip, kad uždengtumėte jogurtą. Puoškite uogomis, mėtų, melisų ar kitokių žolelių lapeliais.
Skanaus!