Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA
Reikia:
100 g aviečių
4 kupinų šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo „Originalus“
3 šaukštų balzaminio acto kremo
1 šaukštelio SANTA MARIA maltų kalendrų
1 didelės arba 2 mažų skiltelių česnako
1. Avietes suberkite į dubenėlį, lengvai pamaigykite, užpilkite SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo „Originalus“, balzaminio acto kremą, suberkite SANTA MARIA maltas kalendras ir susmulkintą česnaką. Permaišykite.
ALFO PATARIMAI:
· Jei padažui trūksta saldumo, galite įdėti skysto medaus.
· Kad neliktų aviečių sėklų, avietes pertrynus galima perkošti per sietelį.
· Padažo gaminkite tiek, kiek reikia tam kartui, jeigu liko, laikykite ne ilgiau 2 dienų šaldytuve.
· Jeigu norėtumėte padažą laikyti ilgiau, būtina termiškai apdoroti avietes.
· Jeigu nemėgstate kalendrų, galite keisti savo mėgstamais prieskoniais.
Skanaus!