Šią uogienę galite valgyti su sūriu arba naudoti įvairių brusketų patiekimui. Taip pat galite maišyti su actu ir aliejumi bei naudoti kaip padažą salotoms.
0,75 l stiklainiui
Uogienei išvirti reikia:
100 g raudonųjų serbentų
600 g aviečių
350 g DANSUKKER cukraus uogienėms
1 apelsino sulčių ir nutarkuotos žievelės
50 ml geros kokybės balzaminio acto
1. Serbentus ir avietes sudėkite į puodą, užberkite DANSUKKER cukraus uogienėms, suberkite tarkuotą apelsino žievelę, užpilkite sulčių ir užvirinkite. Supilkite balzaminį actą. Po užvirimo virkite mažoje kaitroje 10 min.
2. Nukelkite nuo viryklės ir nugriebkite putas. Supilkite į šiltus ir sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Skanaus!