Kartais norisi ne įprastos mėgstamos arbatos, o kažko, kas būtų labai ypatinga: ir šildytų, ir skoniu dar labiau palepintų, ir būtų gana netikėta. Reikės ledukams skirtų formelių ir mėgstamų uogų bei imbiero. Mėgaukitės visiškai natūralia, nuo peršalimo saugančia arbata., kurią saugosite... šaldytuve!
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:
Aviečių ir imbierų arbatos kubeliams paruošti reikia:
100 g aviečių
1 puodelio vaisinės ar kitos jūsų mėgstamos stiprios arbatos
3–4 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo
⅓ citrinos žievelės
⅓ apelsino žievelės
Žiupsnelio KOTANYI imbiero
Žiupsnelio KOTANYI Kajeno paprikų
Žiupsnelio KOTANYI gvazdikėlių
1. Į virtuvinį smulkintuvą berkite avietes, pilkite arbatą, įtarkuokite citrinos ir apelsino žievelių, pilkite DANSUKKER šviesiojo sirupo, berkite KOTANYI imbiero, Kajeno paprikų, gvazdikėlių. Viską sutrinkite.
2. Masę supilstykite į ledukų formeles ir dėkite į šaldiklį. Tokius kubelius vėliau galite užpilti karštu vandeniu ir mėgautis sodraus skonio arbata.
PATARIMAI:
1. Avietes galite keisti juodaisiais serbentais.
Skanaus.