top of page

Atsipalaiduokite: VELYKŲ PERLIUKAI jau startuoja!

Šiemet gražiausiai ir laukiamiausiai pavasario šventei mes pradedame ruoštis pirmieji visoje Lietuvoje! Šiandien startuoja nauja šimtus tūkstančių peržiūrų sulaukiančios laidos ALFO SUPER ŠOU rubrika VELYKŲ PERLIUKAI, kurioje pristatysime naujus, mūsų jau išbandytus, todėl tikrai labai skanius, lengvai paruošiamus patiekalus, kurie visada ir visiems pavyksta iš pirmo karto.

VMG nuotr.
VMG nuotr.

„Kiekvienais metais ruošiamės didžiosioms metų šventėms ir kiekvienais metais patiriame tą patį – skubame, stresuojame, jaučiamės atsakingi, todėl susirūpinę, kaip pavyks, ar pavyks, ką gaminti, kad viskas būtų skanu ir gerai. Ir tai normalu – juk prie Velykų stalo sukvietėme šeimos narius, giminaičius, artimus draugus. Jaučiu, kaip vis jaučia tą įtampą ir noriu padaryti, ką galiu, kad jos būtų bent truputį mažiau, – sako laidos sumanytojas ir vedėjas Alfas Ivanauskas, – o aš galiu padėti pasiruošti ir kuo anksčiau pradėsime tai daryti, tuo mažiau bus nerimo, įtampos, nežinios ir tuo daugiau šventės, geros nuotaikos, ramybės ir prieš Velykas, ir Velykų dieną.“

VMG nuotr.
VMG nuotr.

Laidoje Alfas dalinsis patiekalų receptais, kurie tiks ir Velykų pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei; patars, kaip pasigaminti gardaus velykinio sviesto, kaip marginti kiaušinius, kiek gaminti mišrainės, kad nebūtų nei per daug, nei per mažai, kokį kepsnį kepti, o gal geriau rinktis jo vertą alternatyvą; kokiais užkandžiais nustebinti netikėtus svečius?

Alfas: „Kiekvieną savaitę „suversime“ kelis gardžiausius perlus ant Velykų perlų vėrinio, todėl labai kviečiu susitikti, kartu gaminti ir ragauti – pasidarykime generalinę Velykų repeticiją, kad kai ateis metas skubėti ir nervintis, galėtume ne skubėti, o daugiau laiko skirti sau ir tiems, kuriuos mylime. Ir nepamirškite: mano patiekalai pavyksta iš pirmo karto!“

VMG nuotr.
VMG nuotr.

Pirmojo VELYKŲ PERLIUKAI patiekalo, jaukaus paukštienos troškinio, video receptą žiūrėkite čia.


Visus VELYKŲ PERLIUKUS rasite čia.


 

Prenumeruokite Alfo naujienlaiškį, kuris į prenumeratorių pašto dėžutes įkrenta kiekvieną penktadienį, ir ne tik Velykas, bet ir kiekvieną kulinarinį iššūkį pasitiksite ramesni ir labiau savimi pasitikėdami. Artimiausiuose naujienlaiškiuose bus daug velykinių receptų ir idėjų.

Naujienlaiškį prenumeruokite čia.

 

Gardžių švenčių!

Naujausi įrašai

bottom of page