top of page

Aštrūs ir traškūs gruzdinti skrandukai (Receptas)

Jeigu mėgstate traškius ir prieskoningus užkandžius, būtinai išbandykite Alfo aštrių ir traškių gruzdintų ančiukų skrandukų receptą. Tai patiekalas, kuris palaikys kompaniją, kai stebite krepšinio, plaukimo, futbolo, rutulio stūmimo ir bet kokias kitokias rungtynes; mėgaujatės pokalbiais ir geru laiku su draugais ir net tada, kai norisi pažiūrėti romantišką filmą tik dviese. 

Lengvai pagaminamas ir labai greitai nuo stalo dingstantis užkandis! 

traškūs gruzdinti ančiukų skrandukai_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

 

2 asm.

Gaminimo laikas: 30 min.


Užkandžiui pagaminti reikia:

  • 500 g LAPINO PUOTA ančiukų skrandukų

  • 3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo 

  • 1 aitriosios paprikos

  • 3 skiltelių česnako 

  • 80 g miltų mišinio „Tempura“ 

  • 100 ml šalto vandens 

  • Keleto šaukštų aliejaus 

  • 1 saujelės kalendrų ir bazilikų 

  • 1 šaukšto KIKKOMAN padažo „Kimchi“

traškūs gruzdinti skrandukai_užkandis_Alfo receptas
VMG nuotr.

  1. LAPINO PUOTA ančiukų skrandukus išdarinėkite ir perpjaukite per pusę. Sudėkite į dubenį. 

  2. Supilkite KIKKOMAN sojų padažą, suberkite smulkintą aitriąją papriką, įtarkuokite česnakus ir viską gerai išmaišykite.

  3. Į kitą dubenį suberkite miltų mišinį, supilkite vandenį ir išmaišykite. Sudėkite skrandukus ir pamaišykite, kad visi tolygiai pasidengtų tešla. Galite pagardinti mėgstamais prieskoniais.

  4. Dėkite kepti į įkaitiną aliejų. Kepkite nustatę vidutinę kaitrą, kad vidus spėtų iškepti ir netaptų per kietas. Iškepusius nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.

  5. Pagardinkite smulkintomis žolelėmis. 

  6. Gruzdintus skrandukus patiekite su KIKKOMAN padažu „Kimchi“.


 

Prenumeruokite naujienlaiškį DABAR ir gaukite DOVANĄ – Alfo online kulinarinius kursus

99 KULINARINIAI TRIUKAI !


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page