top of page

ARBŪZŲ IR KEPTOS VIŠTIENOS SALOTOS (Receptas)

Skaniai sunokęs saldus arbūzas ir fetos sūris yra dar viena tobula vasaros pora. Alfas šią porą papildė dar keliais ingredientais, tad dabar šią sąjungą galima vadinti ne tik tobulai derančia, bet ir vasaros geidžiamiausia. Išbandykite, dalinkitės skoniu ir receptu!


arbūzų ir keptos vištienos salotos_Alfo receptas
VMG nuotr.

 

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 

Video receptą rasite Alfo instagramo paskyroje čia

 

2 asm. 

Gaminimo laikas: apie 20 min.


Arbūzų ir keptos vištienos salotoms pagaminti reikia:

  • 1 FAZER brijošė mėsainių bandelės

  • ½ šviežios vištienos krūtinėlės

  • Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio

  • Žiupsnelio KOTANYI prieskonių „Česnakinė vištiena“

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • ½ mėlynojo svogūno

  • 2 didesnių pomidorų

  • ¼ arbūzo

  • 1 saujos šilauogių

  • 100 g fetos sūrio 

  • Keleto šviežių mėtų lapelių

  • ⅓ citrinos žievelės

  • 1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo

  • 1 šaukštelio baltojo vyno acto 

  • SKONIS IR KVAPAS putojančios arbatos „Obelų slėnis“ (patiekimui)


1. FAZER brijošė mėsainių bandeles apskrudinkite iš vidinės pusės.

2. Vištienos krūtinėlę supjaustykite plonomis juostelėmis, berkite KOTANYI ketverių pipirų mišinio, KOTANYI prieskonių „Česnakinė vištiena“, pilkite šaukštą aliejaus ir įtrinkite pirštais, kad tolygiai pasiskirstytų. Palikite šiek tiek pasimarinuoti.

3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, pomidorus – didesniais kubeliais. Arbūzui nupjaukite žievę ir supjaustykite didesniais gabaliukais. Dėkite viską į dubenį ir suberkite šilauoges.

4. Fetą supjaustykite didesniais gabalėliais, sukapokite mėtas ir dėkite ant sūrio, užtarkuokite citrinos žievelės.

5. Vištienos gabaliukus apkepkite keptuvėje. Pilkite KIKKOMAN sojų padažo.

6. Vištieną dėkite į dubenį su salotomis ir išmaišykite. 

7. Patiekite ant salotų uždėję fetos gabaliuką ir apšlakstę alyvuogių aliejumi bei baltojo vyno actu. 

8. Skanaukite su apskrudintomis mėsainių bandelėmis bei SKONIS IR KVAPAS putojančia arbata „Obelų slėnis“, kurioje atsiskleidžia kruopščiai atrinktos rūšinės arbatos, obuolių ir egzotinių vaisių skonių natos.


Gardžių atradimų.


Kommentare


Naujausi įrašai

bottom of page