Tirpsite iš malonumo, čepsėsite iš pasitenkinimo ir bent trumpam primiršite dienos rūpesčius, nes svarbiausia bus tai, ką jaučiate čia ir dabar. Putojančios arbatos želė su uogomis yra sparnus suteikiantis desertas, bet gaivus arbatos punšas – taip pat!
Greitai ir lengvai paruošiama skonių kompozicija: rinkitės, ko šiandien norisi labiau: želės ar punšo?
Video receptą rasite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
5–6 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Arbatos punšui ir arbatos punšo želei pagaminti reikia:
20 g želatinos
1 stiklinės vandens želatinai išbrinkinti
200 g braškių
125 g aviečių
125 g gervuogių
200 g vyšnių
2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI aviečių uogienės
7 šaukštelių DANSUKKER šviesiojo sirupo
750 ml SKONIS IR KVAPAS putojančios arbatos „Jubiliejinė“
Želatiną išbrinkinkite šaltame vandenyje, kaip nurodyta ant gaminio pakuotės.
Braškes supjaustykite skiltelėmis ir visas uogas suberkite į indą.
Į puodą sudėkite KĖDAINIŲ KONSERVŲ aviečių uogienę, supilkite DANSUKKER šviesųjį sirupą, ⅓ SKONIS IR KVAPAS putojančios arbatos „Jubiliejinė“ ir išmaišykite.
Maišydami punšą po truputį pilkite brinkintą želatiną ir pakaitinkite.
Nuimkite nuo ugnies ir supilkite likusią SKONIS IR KVAPAS putojančią arbatą „Jubiliejinė“.
Masę išmaišykite ir užpilkite ant uogų. Dėkite į šaldytuvą sustingti.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.