top of page

Apelsinų želė su agaru


apelsinų želė su agaru, veganiški desertai, vmgonline, Alfo receptai
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


4 asm.

Gaminimas 10 min.

Zzz 30 min.


Reikia:

  • 300 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių

  • 2 šaukštelių agaro

  • 100 ml virinto vandens

  • 1 apelsino, supjaustyto riekelėmis

1. Agarą sumaišykite su vandeniu ir palikite pabrinkti 5–7 min.

2. Apelsinų sultis užvirinkite, sudėkite agarą, gerai išmaišykite ir virkite 1–2 min., kol

tirpalas pradės tirštėti. Supilstykite tirpalą į formelę. Ant viršaus išdėliokite apelsino

riekeles.

3. Stingdykite šaldytuve.



Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page