6 asm.
Gaminimas 30 min.
Zzz 12 val.
Reikia:
Pagrindui:
100 g migdolų
6–7 datulių
1–2 šaukštų apelsinų sulčių
Kremui:
300 g anakardžių
100 ml kokosų aliejaus
1–2 šaukštų agavų sirupo
50 ml apelsinų sulčių
1 šaukšto ciberžolės
1 apelsino žievelės (nutarkuotos)
2 šaukštų linų sėmenų
1. Riešutus užmerkite vandenyje. Geriausiai – per naktį.
2. Pagrindui sutrinkite datules ir migdolus, įpilkite apelsinų sulčių.
3. Pagrindą sudėkite į 18 cm skersmens kepimo popieriumi išklotą formą ir labai gerai suspauskite. Tai galite padaryti stiklinės dugnu.
4. Riešutus nusunkite ir sutrinkite trintuvu iki glotnios masės kartu su kokosų aliejumi ir agavų sirupu. Tirštumą reguliuokite apelsinų sultimis.
5. Sudėkite likusius produktus, išskyrus linų sėmenis, ir sutrinkite iki glotnios masės. Pabaigoje suberkite linų sėmenis. Viską sumaišykite.
6. Supilkite masę į formą ant paruošto pagrindo ir dėkite į šaldytuvą.
Palikite per naktį. Patiekite papuošę uogomis ir gėlėmis.