Žinote jausmą, kai norisi, kad kažkas niekada nesibaigtų? Tai gali būti atostogos, masažo procedūra, labai geras serialas, mylimojo bučinys arba… amerikietiškas ilgasis sumuštinis. Ilgas jis tikrai ne veltui, nes toks turtingas skonių (ir saldžiarūgštis, ir česnakinis, ir…), ir toks traškus, toks sūriškas, kad neįmanoma atsivalgyti.
Gaminkite ir dalinkitės su visais!
Puiki idėja ir pusryčiams, ir vakarėliams.

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2–4 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Karštam sumuštiniui pagaminti reikia:
200 g konservuotų raudonųjų pupelių
3–4 griežinėlių konservuoto ananaso
2 griežinėlių marinuotos paprikos
1 nedidelio mėlynojo svogūno
200 g LAPINO PUOTA triušienos mėsos juostelių
2 šaukštų itin gryno alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio maltų saldžiųjų paprikų
2 skiltelių česnako
2–3 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezo „Amerikietiškas“
1 bagetės
180 g čederio sūrio
1 saujos šviežių bazilikų lapelių

1. Į dubenį suberkite konservuotas raudonąsias pupeles. Ananaso griežinėlius, marinuotas paprikas ir svogūną supjaustykite kubeliais.
2. Gabaliukais supjaustykite LAPINO PUOTA triušienos mėsos juosteles. Į keptuvę pilkite itin gryną alyvuogių aliejų ir dėkite kepti triušieną. Suberkite druską, saldžiąsias paprikas, smulkintą česnaką ir išmaišykite.
3. Iškeptą mėsą sumaišykite su smulkintomis daržovėmis ir KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezu „Amerikietiškas“.
4. Bagetę perpjaukite išilgai pusiau, sudėkite pagamintą masę, ant viršaus berkite tarkuoto sūrio.
5. Kepkite įkaitintoje 210 °C orkaitėje apie 10 min., kol gražiai apskrus.
6. Iškeptus sumuštinius papuoškite šviežių bazilikų lapeliais.
PATARIMAS:
Sumuštinius galite pagardinti smulkintą aitriąją papriką arba Jūsų mėgstamu aštriu padažu.
Prenumeruokite naujienlaiškį DABAR ir gaukite DOVANĄ – Alfo online kulinarinius kursus
99 KULINARINIAI TRIUKAI !
Gardžių atradimų.