top of page

ALFAS ČIRŠKINA LAUKE receptas: neatsivalgomas desertas, kuris kvepia Palanga


To jūsų iškyloje dar tikrai nebuvo – nustebinkite visus blynų fiesta! O tas kvapas… nė vienas nesugebės atsispirti!

Tobulas receptas, todėl būtinai išbandykite!


blynų desertas, Alfo Ivanausko receptas
VMG archyvų nuotr.

Laidą #Alfasvienasgamtoje žiūrėkite čia


Desertui pagaminti reikia:

  • 1 saujos šviežių uogų

  • 100 g DANSUKKER cukraus marmeladams

  • ½ stiklinės TICHĖ natūralaus mineralinio negazuoto vandens

  • 100 g PAULUNS traškių javainių su lazdynų riešutais ir datulėmis

  • 300 g VIČI saldžių lietinių blynelių

  • 70 g PERGALĖ juodojo šokolado 71% „Unique Madagascar“

  • 1 citrinos

  • 200 g avižinių OATSIDE THE BOX ledų su mangais

  • Keleto mėtų lapelių (papuošimui)

  1. Šviežias uogas sudėkite į ketaus indą, užberkite DANSUKKER cukraus marmeladams, įpilkite pusę stiklinės TICHĖ natūralaus mineralinio negazuoto vandens ir troškinkite apie 10 minučių BIG GREEN EGG kepsninėje.

  2. PAULUNS traškius javainius su lazdynų riešutais ir datulėmis susmulkinkite trintuvu iki trupinių masės.

  3. Ant VIČI saldžių lietinių blynelių užtarkuokite PERGALĖ juodojo šokolado 71% „Unique Madagascar“ ir citrinos žievelės. Blynelius sulankstykite į trikampius ir kepkite ant grilio, kol blyneliai paskrus, o šokoladas išsilydys.

Į lėkštę sudėkite uogų marmeladą, grill blynelius, ant viršaus avižinių OATSIDE THE BOX ledų su mangais, užberkite maltų javainių ir papuoškite mėtų lapeliais.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page