To jūsų iškyloje dar tikrai nebuvo – nustebinkite visus blynų fiesta! O tas kvapas… nė vienas nesugebės atsispirti!
Tobulas receptas, todėl būtinai išbandykite!
Laidą #Alfasvienasgamtoje žiūrėkite čia
Desertui pagaminti reikia:
1 saujos šviežių uogų
100 g DANSUKKER cukraus marmeladams
½ stiklinės TICHĖ natūralaus mineralinio negazuoto vandens
100 g PAULUNS traškių javainių su lazdynų riešutais ir datulėmis
300 g VIČI saldžių lietinių blynelių
70 g PERGALĖ juodojo šokolado 71% „Unique Madagascar“
1 citrinos
200 g avižinių OATSIDE THE BOX ledų su mangais
Keleto mėtų lapelių (papuošimui)
Šviežias uogas sudėkite į ketaus indą, užberkite DANSUKKER cukraus marmeladams, įpilkite pusę stiklinės TICHĖ natūralaus mineralinio negazuoto vandens ir troškinkite apie 10 minučių BIG GREEN EGG kepsninėje.
PAULUNS traškius javainius su lazdynų riešutais ir datulėmis susmulkinkite trintuvu iki trupinių masės.
Ant VIČI saldžių lietinių blynelių užtarkuokite PERGALĖ juodojo šokolado 71% „Unique Madagascar“ ir citrinos žievelės. Blynelius sulankstykite į trikampius ir kepkite ant grilio, kol blyneliai paskrus, o šokoladas išsilydys.
Į lėkštę sudėkite uogų marmeladą, grill blynelius, ant viršaus avižinių OATSIDE THE BOX ledų su mangais, užberkite maltų javainių ir papuoškite mėtų lapeliais.
Skanaus!