top of page

ALFAS ČIRŠKINA LAUKE receptas: gaivinantis arbūzinis mėtinis limonadas

Šiek tiek arbūzu kvepiančios gaivos karštą vasaros dieną niekam nepamaišė.

Pasigaminkite gaivinančio arbūzinio mėtinio limonado pagal Alfo Ivanausko receptą.


arbūzinis limonadas, Alfo Ivanausko receptas
VMG archyvų nuotr.

Laidą #Alfasvienasgamtoje žiūrėkite čia



Arbūziniam mėtiniam limonadui pagaminti reikia:

  • 10 įvairių mėtinių ledinukų

  • 1 nedidelio arbūzo

  • 1 didelio trumpavaisio agurko

  • 1 stiklinės traiškyto ledo

  • 1,5 l TICHĖ gazuoto natūralaus mineralinio vandens

  • 1 nedidelės citrinos

  • 2 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo

  1. Ledinukus susmulkinkite maisto smulkintuvu. Arbūzui nupjaukite luobelę ir supjaustykite vienodo dydžio kubeliais. Agurkus maistiniu daržovių skustuku išskuskite juostelėmis.

  2. Į maisto smulkintuvą su smulkintais ledinukais įpilkite dalį TICHĖ gazuoto natūralaus mineralinio vandens, praskalaukite ir visą turinį supilkite į indą, kuriame gaminsite limonadą.

  3. Į indą limonadui sudėkite agurko juosteles, įspauskite citrinos sulčių, įpilkite DANSUKKER šviesiojo sirupo, suberkite pjaustytą arbūzą, užpilkite likusiu gazuotu vandeniu, suberkite traiškytą ledą, išmaišykite ir patiekite.

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page