Sriuba ar kotletukai? Vieni mėgsta vieną, kita kitą. Tačiau šiuos du patiekalus galima pagaminti greitai ir abu vienu metu. Nesvarstykite, pasinaudokite idėja ir Alfo receptu.
Video receptą žiūrėkite čia
Sriubai su frikadelėmis arba kotletukams pagaminti reikia:
300 g NATURLI sojų faršo „Shape me Minced“
1 svogūno
2 česnako skiltelių
1 šaukštelio garstyčių
Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
2–3 šaukštų alyvuogių ar rapsų aliejaus
500 ml mėgstamo sultinio
3–4 KOTANYI laurų lapų
2 šaukštų DOBILAS natūralios ekologiškos grietinės
Keleto krapų šakelių
Keleto marinuotų agurkėlių
1. Atšildytą NATURLI sojų faršą „Shape me Minced“ sumaišykite rankomis su kvadratėliais
pjaustytu svogūnu, tarkuotu česnaku, garstyčiomis, KOTANYI kalendra, druska ir pipirais.
2. Formuokite iš paruošto faršo Jums norimo dydžio kukuliukus.
3. Į įkaitintą ZYLE keptuvę pilkite aliejaus, sudėkite kukuliukus ir juos apkepkite. Keptuvei
nuimkite rankeną ir dėkite į orkaitę. Kepkite 180 °C temp. apie 7 min.
4. Šaukštą DOBILAS natūralios ekologiškos grietinės išmaišykite su krapais, KOTANYI druska
ir pipirais.
5. Į lėkštę dėkite grietinės ir krapų padažą, galite papuošti smulkintais krapais, šalia išdėliokite
agurkėlius ir dėkite iškepusius kukulius.
6. Sriubai: į užvirusį sultinį suberkite KOTANYI laurų lapus. Tada sudėkite apkeptus kukuliukus
ir berkite smulkintų krapų. Patiekite su šaukštu grietinės.
Skanaus.