Pravartu turėti receptų patiekalų, kuriems pagaminti reikia tų pačių ingredientų. Pavyzdžiui, jeigu turite uogų ir varškės, galite rinktis, kuo mėgautis šiandien: traškiais pusryčiais
su uogomis ir varške ar uogų pilnais blyneliais. O galite abu patiekalus gaminti vienu metu: tegul mylimieji renkasi, ko labiau nori.
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:
Varškės blyneliams ir traškiems varškės ir uogų pusryčiams paruošti reikia:
200 g DOBILAS ekologiškos pusriebės varškės
330 g DOBILAS ekologiško jogurto su bananais
100 g liofilizuotų aviečių
1 šaukštelio cinamono
2 šaukštelių DANSUKKER auksaspalvio sirupo
150 g šilauogių ir aviečių
3–4 šaukštų PAULUNS traškių javainių su avietėmis ir braškėmis
1 AUGA rudo ekologiško kiaušinio
1 šaukštelio kepimo miltelių
3–4 šaukštų miltų
1 citrinos
Šlakelio aliejaus (kepimui)
DOBILAS ekologiško jogurto su persikais, burnočių sėklomis ir linų sėmenimis (patiekti)
Keleto mėtos lapelių
Žiupsnelio cukraus miltelių
1. Pasiruoškite du dubenius, į abu dėkite per pusę DOBILAS ekologiškos pusriebės varškės,
DOBILAS ekologiško jogurto su bananais, liofilizuotų aviečių, cinamono, DANSUKKER
auksaspalvio sirupo, šilauogių ir aviečių.
2. Į dubenį, kuriame gaminate traškius pusryčius, suberkite PAULUNS traškių javainių su
avietėmis ir braškėmis. Papuoškite gėlėmis ar mėtomis. Galite ragauti!
3. Į blynelių dubenį muškite AUGA ekologišką kiaušinį, viską išmaišykite, berkite kepimo
miltelius, miltus. Viską išmaišykite. Tešla turėtų sunkiai dribti nuo šaukšto. Galite įtarkuoti
citrinos žievelės.
4. Į ZYLE keptuvę pilkite aliejaus, dviejų šaukštų pagalba formuokite blynelius ir kepkite iš
abiejų pusių. Patiekite su DOBILAS ekologišku jogurtu su persikais, burnočių sėklomis ir linų
sėmenimis, traškiais dribsniais, uogomis, mėtų lapeliais ir cukraus milteliais.
Skanaus.