top of page

Alfas Atsakingai. Patiekalas transformeris: mėsainis milžinas arba sumuštinis su grybų omletu

Tai gali būti puikus pasirinkimas sotiems pusryčiams ar net draugų iškylai, nes sumuštiniu

gardžiuotis gali visa šeima, o geras mėsainis visada yra iškylos numeris vienas.

mėsainio su grybais receptas_sumuštinis su grybais_Alfo receptas
VMG nuotr.

Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu

 

Mėsainiui arba sumuštiniui su grybų omletu pagaminti reikia:

  • Keleto pievagrybių arba kreivabudžių

  • 1 vidutinio mėlynojo svogūno

  • 2 kiaušinių

  • 100 ml TICHĖ natūralaus negazuoto mineralinio vandens

  • 1 avokado

  • Keleto griežinėlių SPILVA marinuotų uoginių paprikų „Jalapeno“

  • 3 šaukštų majonezo

  • Keleto romaninės salotos lapų

  • 1 pomidoro

  • 2 NATURLI sojų maltinių

  • 1 sviestinės bandelės

  • 2 riekelių mėgstamos šviesios skrudinimo duonos

  • 50 g fetos sūrio

  • 1 saujos sojų pupelių

  • BASSO purškiamo alyvuogių aliejaus (kepimui)

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio druskos

  • 2 rozmarino šakelių (papuošimui)


1. Grybus ir pusę svogūno supjaustykite vidutiniais gabalėliais.

2. Į keptuvę purkškite BASSO alyvuogių aliejaus, įkaitinkite, dėkite svogūnus ir

kreivabudes. Berkite druskos, pipirų. Pakepinkite.

3. Į dubenėlį muškite kiaušinius, išplakite. Berkite druskos, pipirų, išmaišykite.

4. Plakinį supilkite į keptuvę ir kepkite ant mažos ugnies, kol kiaušiniai iškeps. Galite įpilti TICHĖ natūralaus negazuoto mineralinio vandens, taip susidarys garų vonelė ir kiaušiniai greičiau iškeps.

5. Į dubenėlį dėkite išskobtą ir supjaustytą avokadą, pjaustytas SPILVA marinuotas uogines paprikas „Jalapeno“, pjaustytą svogūną, šaukštą majonezo, berkite pipirų ir viską išmaišykite.

6. Salotų lapus perpjaukite per pusę, pomidorus pjaustykite griežinėliais.

7. ZYLE grilį papurkškite aliejumi, įkaitinkite iki 200 °C temp., sudėkite NATURLI sojų maltinius ir kepkite keletą minučių.

8. Grilyje apkepinkite skrudinimo duonos riekles ir per pusę perpjautą sviestinę bandelę.

9. Ant apatinės bandelės dalies dėkite avokadų padažo, salotų lapų, pomidorų, trupinto fetos sūrio, sojų maltinį, vėl avokadų padažo, grybų omleto gabalėlį, sojų pupelių ir uždenkite majonezu aptepta viršutine bandelės dalimi.

10. Ant duonos riekelės dėkite avokadų padažo, salotų lapų, pomidorų, trupinto fetos sūrio, sojų maltinį, vėl avokadų padažo, grybų omleto gabalėlį, sojų pupelių ir uždenkite majonezu aptepta duonos riekele.

11. Galite papuošti įsmeigdami rozmarino šakelę.


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page