Tai gali būti puikus pasirinkimas sotiems pusryčiams ar net draugų iškylai, nes sumuštiniu
gardžiuotis gali visa šeima, o geras mėsainis visada yra iškylos numeris vienas.
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
Mėsainiui arba sumuštiniui su grybų omletu pagaminti reikia:
Keleto pievagrybių arba kreivabudžių
1 vidutinio mėlynojo svogūno
2 kiaušinių
100 ml TICHĖ natūralaus negazuoto mineralinio vandens
1 avokado
Keleto griežinėlių SPILVA marinuotų uoginių paprikų „Jalapeno“
3 šaukštų majonezo
Keleto romaninės salotos lapų
1 pomidoro
2 NATURLI sojų maltinių
1 sviestinės bandelės
2 riekelių mėgstamos šviesios skrudinimo duonos
50 g fetos sūrio
1 saujos sojų pupelių
BASSO purškiamo alyvuogių aliejaus (kepimui)
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos
2 rozmarino šakelių (papuošimui)
1. Grybus ir pusę svogūno supjaustykite vidutiniais gabalėliais.
2. Į keptuvę purkškite BASSO alyvuogių aliejaus, įkaitinkite, dėkite svogūnus ir
kreivabudes. Berkite druskos, pipirų. Pakepinkite.
3. Į dubenėlį muškite kiaušinius, išplakite. Berkite druskos, pipirų, išmaišykite.
4. Plakinį supilkite į keptuvę ir kepkite ant mažos ugnies, kol kiaušiniai iškeps. Galite įpilti TICHĖ natūralaus negazuoto mineralinio vandens, taip susidarys garų vonelė ir kiaušiniai greičiau iškeps.
5. Į dubenėlį dėkite išskobtą ir supjaustytą avokadą, pjaustytas SPILVA marinuotas uogines paprikas „Jalapeno“, pjaustytą svogūną, šaukštą majonezo, berkite pipirų ir viską išmaišykite.
6. Salotų lapus perpjaukite per pusę, pomidorus pjaustykite griežinėliais.
7. ZYLE grilį papurkškite aliejumi, įkaitinkite iki 200 °C temp., sudėkite NATURLI sojų maltinius ir kepkite keletą minučių.
8. Grilyje apkepinkite skrudinimo duonos riekles ir per pusę perpjautą sviestinę bandelę.
9. Ant apatinės bandelės dalies dėkite avokadų padažo, salotų lapų, pomidorų, trupinto fetos sūrio, sojų maltinį, vėl avokadų padažo, grybų omleto gabalėlį, sojų pupelių ir uždenkite majonezu aptepta viršutine bandelės dalimi.
10. Ant duonos riekelės dėkite avokadų padažo, salotų lapų, pomidorų, trupinto fetos sūrio, sojų maltinį, vėl avokadų padažo, grybų omleto gabalėlį, sojų pupelių ir uždenkite majonezu aptepta duonos riekele.
11. Galite papuošti įsmeigdami rozmarino šakelę.
Skanaus.