Net ir šventėms galite ruošti Alfo patiekalus-transformerius. Šį kartą receptas su dviem labai gardžiomis galimybėmis: vienu ypu galite pagaminti burokėlių mišrainę, kuri patiks visiems be išimties, ir gardžią, jaukią kalėdinę burokėlių sriubą. Trumpai tariant, burokėliai valdo!
Video receptą rasite čia
Burokėlių mišrainei arba kalėdinei burokėlių sriubai pagaminti reikia:
1 AUGA ekologiško svogūno
400 g AUGA ekologiškų burokėlių obuolių sultyse
150 g AUGA ekologiškų juodųjų pupelių be skysčio
250 g AUGA ekologiškų pievagrybių
3–4 džiovintų slyvų
Šlakelio OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus arba majonezo
Žiupsnelio KOTANYI kalendros
1 NATUR COMPAGNIE ekologiško jautienos sultinio kubelio
½ l karšto vandens
1 šaukšto smulkintų petražolių
DOBILAS natūralios ekologiškos grietinės (patiekti)
4 riekelių VILNIAUS duonos „Močiutės“
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
1. AUGA svogūną supjaustykite nedideliais kubeliais.
2. Į dubenį suberkite svogūnus, AUGA ekologiškus burokėlius obuolių sultyse, AUGA
ekologiškas juodąsias pupeles, AUGA ekologiškus pievagrybius, smulkiai pjaustytas džiovintas
slyvas, KOTANYI juodųjų pipirų ir maišykite su OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejumi arba
majonezu.
3. Jei gaminate sriubą, į puodą pilkite šlakelį OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus,
įkaitinkite, dėkite paruoštas salotas (be aliejaus ir majonezo), berkite KOTANYI kalendros, viską
pakaitinkite ir išmaišykite. Dėkite NATUR COMPAGNIE ekologiško jautienos sultinio kubelį,
pilkite karšto vandens ir pavirkite apie 5 min.
4. Į dubenį berkite smulkintų petražolių, DOBILAS natūralios ekologiškos grietinės ir pilkite
sriubos. Patiekite su VILNIAUS duona „Močiutės“.
Skanaus.