Be 5 minučių pavasaris, todėl traukia viskas, kas žalia, saulėta, gaiviai vėjuota ir pilna paukščių čiulbėjimo! Nuostabus metas, kai valgydami pusryčių sumuštinį ir žiūrėdami pro langą, kasdien esame liudininkai vis didesnių pasikeitimų!
Pavasaris kvepia ir salotomis! Gardi salotų kompozicija – svarbu, tačiau geras padažas – dar svarbiau. Jis arba sugadins tobulybę, arba pakels ją į dar aukštesnį lygį.
Alfo Ivanausko patarimai, kaip sumaišyti tobulą padažą yra čia.
Dar turite pačių raugtų raugintų kopūstų? Vasaris yra jų metas! Jeigu raugintų kopūstų sriuba yra ir Jūsų viena mėgstamiausių, išbandykite sriubos be mėsos, bet su grybais receptą. Tik grybus ir svogūnus kepkite, o ne troškinkite. Patiks visiems. Receptas čia.
Į lauką! Laukas, ugnis ir ant karštų žarijų varvančios mėsos sultys. Kas gali būti geriau? Jau pakvietėme jus atidaryti grilio sezoną anksčiau! 4 skaniausi kepsninėje keptos mėsos receptai yra čia.
Antradieniais #vmgonline feisbuko profilyje rengiame apklausą. Praėjusios savaitės apklausoje triumfavo kepti varškėčiai. Ta proga priminėme 4 skirtingų skonių keptų varškėčių receptus. Jie yra čia.
Rytoj, pirmadienį, planuojama iškilmingesnė bendra vakarienė, Alfas gamins vištienos vėrinukus su daugybe skirtingų padažų: bus galima žaisti ir mėgautis! Nesikuklinkite ir prisijunkite. Daugiau apie tai čia.
Iki skanaus!