Video receptą rasite ČIA
Burokėlių sriubai išvirti reikia:
3 virtų AUGA burokėlių
1 svogūno
1 morkos
3–4 rudųjų pievagrybių
250 g KITCHEN ME tradicinių antienos filė pjausnių
Alyvuogių aliejaus kepimui
3 skiltelių česnako
125 g kreminio sūrio „Philadelphia“ su žolelėmis
1 apelsino
500 ml sultinio
Petražolių patiekti
SANTA MARIA lauro lapų
SANTA MARIA maltos kalendros
SANTA MARIA maltos saldžiosios paprikos
SANTA MARIA česnako granulių
SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
Duonos patiekti
1. Svogūnus, morkas, česnakus, pievagrybius susmulkinkite.
2. Į puodą įpilkite aliejaus, suberkite svogūnus ir morkas, apkepkite ir suberkite pievagrybius. Viską kepkite tol, kol grybai iškeps.
3. Sudėkite česnakus, suberkite SANTA MARIA prieskonius, apkepkite.
4. Pasmulkinkite burokėlius, sudėkite juos į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite 10–12 min. Pabaigoje įberkite SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“, įspauskite apelsino sulčių, pagardinkite apelsino žievele, įdėkite kreminio sūrio „Philadelphia“ su žolelėmis, užvirinkite ir viską sutrinkite.
5. KITCHEN ME tradicinius antienos filė pjausnius keptuvėje, patiekite sriubą su supjaustyta antiena ir paskrudinta duona.
Skanaus!