Reikės:
4 vištienos filė gabaliukų (po 140–150 g)
Šviežiai grūstų pipirų
Džiovinto raudonėlio
Žiupsnelio druskos
Lydyto sviesto (kepti)
1 skiltelės česnako
1 brokolio
300 g grietinėlės
100 g kreminio sūrelio
1. Vištienos filė pabarstykite druska, pipirais ir raudonėliu.
2. Česnako skiltelę sutraiškykite ir pakepinkite keptuvėje su lydytu sviestu, kol išsiskleis aromatas. Vištieną apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje – po 5–6 min. iš kiekvienos pusės, kad gražiai apskrustų.
3. Brokolį suskirstykite nedideliais žiedynais, nuplikykite verdančiu vandeniu, suberkite į keptuvę su vištiena, supilkite grietinėlę, įdėkite sūrelį ir viską sumaišykite – pakaitinkite, kol padažas sutirštės.