4 asm.
Gaminimo laikas 10 min
kepimo laikas – 15 min
Reikia:
3–4 riekelės rūkytos šoninės
100 g neriebios grietinės
ryšelis krapų
½ citrinos sulčių
žiupsnelis tarkuotos citrinų žievelės
1 šaukštas spanguolių
druskos
Šoninę smulkiai supjaustykite ir pakepinkite, nustatę mažą kaitrą. Į tą pačią keptuvę sudėkite kukulius, įpilkite apie 100 ml vandens, uždenkite ir juos pašildykite.
Suberkite spanguoles ir lengvai patraiškykite šakute. Supjaustykite krapus.
Į keptuvę sukrėskite grietinę ir išmaišykite, kaitinkite, kol grietinė lengvai sutirštės. Suberkite krapus, citrinų žievelę, įpilkite citrinos sulčių pagal skonį, jei reikia, įberkite druskos. Išmaišykite.
Patiekite su bulvių koše.
Skanaus!