Reikia:
1 nedidelio svogūno
2 skiltelių česnako
Aliejaus (kepti)
1 šaukštelio kumino
1 raudonosios paprikos
1 aitriosios paprikos
1 mažos skardinės smulkintų pomidorų savo sultyse
1 šaukštelio „tabasco“ padažo
1 pakuotės AUGA ekologiškų lęšių be sūrymo
1 pakuotės AUGA ekologiškų juodųjų pupelių be sūrymo
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Pakepinkite aliejuje, kol suminkštės, įberkite kumino ir pakepinkite kartu.
Paprikas, pašalinę sėklas, supjaustykite juostelėmis. Krėskite į keptuvę su svogūnais ir pakepinkite, kol paprikos suminkštės.
Supilkite smulkintus pomidorus, pagardinkite „tabasco“ padažu ir patroškinkite 5–7 min.
Tuomet sudėkite lęšius, pupeles, įpilkite truputį vandens ir patroškinkite dar 10–15 min.
Patiekite su mėgstamais žalumynais arba galite patiekti su žuvies maltinukais.
Skanaus!