Veganiški šaltibarščiai iškylai
- 2020-03-01
- 1 min. skaitymo

Reikia:
300 g OBELIŲ KONSERVAI marinuotų burokėlių „Naminiai“
300 g sojų pieno
Ryšelio krapų
1 citrinos sulčių
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo
Druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Agurkų, ridikėlių, laiškinių česnakų patiekti
Sudėkite OBELIŲ KONSERVAI marinuotus burokėlius „Naminiai“ į kokteilinės indą, supilkite sojų pieną, sudėkite krapus ir viską sutrinkite kartu. Supilkite citrinos sultis, DANSUKKER šviesųjį sirupą ir paskaninkite druska, pipirais.
Supilkite masę į indelius ledukams ir sušaldykite. Prieš panaudodami ištirpinkite ir intensyviai sumaišykite.
Patiekite su mėgstamomis daržovėmis.