top of page

Veganiški šaltibarščiai iškylai

  • 2020-03-01
  • 1 min. skaitymo

Reikia:

  • 300 g OBELIŲ KONSERVAI marinuotų burokėlių „Naminiai“

  • 300 g sojų pieno

  • Ryšelio krapų

  • 1 citrinos sulčių

  • 1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • Druskos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Agurkų, ridikėlių, laiškinių česnakų patiekti


  1. Sudėkite OBELIŲ KONSERVAI marinuotus burokėlius „Naminiai“ į kokteilinės indą, supilkite sojų pieną, sudėkite krapus ir viską sutrinkite kartu. Supilkite citrinos sultis, DANSUKKER šviesųjį sirupą ir paskaninkite druska, pipirais.

  2. Supilkite masę į indelius ledukams ir sušaldykite. Prieš panaudodami ištirpinkite ir intensyviai sumaišykite.

  3. Patiekite su mėgstamomis daržovėmis.

bottom of page