4-6 asm.
Reikia:
2 kg vištienos sparnelių
50 g tarkuoto kietojo sūrio
100 g ištirpinto sviesto
50 g „Panko“ džiūvėsėlių
žiupsnelio česnakų granulių
žiupsnelio svogūnų granulių
druskos, juodųjų pipirų
Dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį su džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kitame dubenėlyje pasiruoškite tirpintą sviestą.
Sparnelius įtrinkite druska ir pipirais.
Tuomet imkite po vieną sparnelį, įmerkite jį į lydyta sviestą, tuomet – į džiūvėsėlių mišinį ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą.
Kepkite apie 20 minučių iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje, tuomet atsargiai apverskite ir kepkite dar 10 min.
Skanaus!