4 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
4 riekelių batono
Aliejaus kepti
1-2 skiltelių česnako
2 trumpavaisių agurkų
1 obuolių
1 nedidelio raudonojo svogūno
½ apelsino sulčių
200 g konservuotos skumbrės
Ridikėlių
Druskos, pipirų
1. Batono riekeles paskrudinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus ir įtrinkite česnaku.
2. Agurkus, obuolį ir svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, sumaišykite su apelsino sultimis ir aliejumi. Pasūdykite, įberkite pipirų.
3. Ridikėlius supjaustykite plonomis riekelėmis.
4. Skumbrę pamaigykite šakute, sudėkite ją ant paskrudinto batono. Ant viršaus uždėkite agurkų ir obuolio salotas, ridikėlio riekeles. Taip pat galite įdėti ir kelis gabaliukus raudonojo svogūno.