Tokių bulvinių blynų dar neragavote: su keptais pomidorais ir kastinio padažu
- 2017-11-01
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 2020-03-26

2–4 asm.
Reikia:
4–6 vidutinio dydžio bulvių
1 vidutinio dydžio svogūno
1 batato
2 kiaušinių
druskos, juodųjų pipirų aliejaus kepti (rapsų, alyvuogių, saulėgrąžų)
Ingredientai pagardui:
kekės vyšninių pomidoriukų
1 karštai rūkytos skumbrės
100 g grietinės
100 g kastinio
įvairių šviežių žolelių (mėtų, krapų)
1. Bulves ir batatą nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite per stambią tarką. Nulupkite svogūną ir taip pat įtarkuokite į bulvių ir batatų masę. Į tarkius įmuškite kiaušinius. Pagardinkite druska ir pipirais.
2. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
3. Grilyje pakepinkite vyšninius pomidoriukus. Sumaišykite pagardui skirtus ingredientus, išskyrus pomidoriukus ir skumbrę.
4. Blynus patiekite su padažu, plėšyta žuvimi ir grilintais pomidorais. Papuoškite šviežiomis žolelėmis.
Skanaus!