Reikia:
1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnio „Black Angus“
50 g azijietiškų kiaušininių makaronų
Aliejaus (kepti)
3–4 skiltelių česnako
200 ml SANTA MARIA padažo „Terijaki“
1 apelsino žievelės
1 citrinos žievelės (gali prireikti ir sulčių konsistencijai subalansuoti)
Graikinio riešuto dydžio imbiero gabaliuko
100 g apvirtų brokolių
1 raudonojo svogūno
200 g KIETAVIŠKIŲ vyšninių pomidoriukų
1 šaukšto marinuoto imbiero
1. Plonomis juostelėmis supjaustykite KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnį „Black Angus“.
2. Išvirkite kiaušininius makaronus taip, kaip nurodyta ant pakelio.
3. Įkaitinkite 3 keptuves. Į vieną supilkite aliejų, suberkite česnaką ir lengvai apkepkite. Supilkite SANTA MARIA padažą „Terijaki“, sumažinkite kaitrą ir kaitinkite toliau, suberkite apelsino žievelę, citrinos žievelę, patarkuokite imbiero ir dar trumpai pavirkite.
4. Labai karštoje keptuvėje apkepkite mėsą. Labai svarbu, kad mėsa keptų, o ne troškintųsi, tad į keptuvę mėsą dėkite mažomis porcijomis.
5. Kitoje keptuvėje apkepkite brokolius, svogūną, supjaustytą skiltelėmis, ir KIETAVIŠKIŲ vyšninius pomidoriukus. Kepkite 2–3 min., įdėkite marinuoto imbiero o po to viską – visų trijų keptuvių turinį – sumaišykite.
6. Patiekite su kiaušininiais makaronais arba ryžiais.
ALFO PATARIMAI:
· Į troškinį galima pridėti grybų, žirnelių ankščių, morkų, šparaginių pupelių.
· Kepimas ant 3 paviršių – būtina sąlyga.
· Paragaukite padažo, nes konsistenciją galima pakeisti citrinos sultimis.
· Vietoje jautienos galite naudoti vištieną, krevetes, žuvį.
· Jeigu mėgstate aštriau – paskaninkite jautieną aitriosiomis paprikomis.
Skanaus!