Reikia:
2 išskrostų doradų
Kelių šakelių čiobrelių
1 citrinos
100 g žaliųjų alyvuogių
2–3 šakelių vyšninių pomidoriukų
Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Padažui:
Ryšelio petražolių
Ryšelio kalendrų
DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezo „Karališkas“
1 šaukštelio kario prieskonių
Sudėkite išvalytą žuvį į skardelę, sudėliokite čiobrelius. Citriną supjaustykite į 4–6 dalis, įdėkite po gabaliuką į žuvies vidų. Aplinkui suberkite alyvuoges, sudėliokite vyšninius pomidoriukus.
Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15–18 min.
Padažui susmulkinkite petražoles ir kalendras, sumaišykite su DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezu „Karališkas“ ir kario prieskoniais.
Skanaus!