top of page

„Sweet Root“: ruduo penkiose lėkštėse

„Sweet Root“ – tai gastronominė kelionė mūsų prosenelių vaišių stalo šaknų link. Reaguodami į kiekvieną metų sezoną, naudodami išskirtinai tik lietuviškus produktus, viską patiekdami architektūriškai ir kartu stulbinamai paprastai, restorano šefai vienu metu ir nustebina, ir leidžia pasijausti jaukiai – tarsi namie. Virtuvės šefas Justinas Misius, supažindindamas su Gastronomijos savaitės meniu, tikina, kad šiuo metų laiku restorano meniu vyrauja žemiškos spalvos ir kvapai bei gilus ir kompleksiškas lietuviško rudens skonis.

„Sweet Root“ restoranas siūlo Gastronomijos savaitės 5 patiekalų vakarienės meniu, kur kaina vienam asmeniui – 20 Eur. Patiekalai gali keistis dėl produktų sezoniškumo / prieinamumo.

Gastronomijos savaitė „Sweet Root“ restorane: 1. Perlinės kruopos, saliero gumbai, skrandukai

Šarūnė Zurba nuotr.

Šarūnė Zurba nuotr.


2. Burokėliai, obuoliai, lazdynų riešutai 3. Starkis, ropės, svogūnai


4. Žąsis, moliūgai, grybai 5. Ožkos pieno sūris, morkos, šaltalankiai

Šarūnė Zurba nuotr.

Šarūnė Zurba nuotr.


„Sweet Root“ adresas: Užupio g. 22-1, Vilnius Darbo laikas: lapkričio 8–11 d. (antradienis–penktadienis), vakarienės pradžios metas – 18 val. arba 20 val.

Daugiau informacijos apie šį ir kitus restoranus, dalyvaujančius Vilniaus gastronomijos savaitėje, ieškokite ČIA.

NE TIK RAGAUK, BET IR VERTINK Fotografuok labiausiai patikusį Vilniaus gastronomijos savaitės patiekalą, siųsk nuotrauką su trumpu komentaru ir savo vardu bei pavarde į VMGonline.lt FB ir galbūt tu laimėsi specialius VMG prizus. Tas restoranas, kurio nuotraukų Vilniaus gastronomijos savaitės lankytojai atsiųs daugiausiai, gaus piniginį prizą – čekį, išleisti VMG paslaugoms. Rink geriausią Vilniaus gastronomijos savaitės padavėją, siųsk jo vardą ir pavardę su trumpu komentaru į VMGonline.lt FB. Daugiausiai pagyrų sulaukęs padavėjas bus apdovanotas specialiu VMG prizu!

Naujausi įrašai

bottom of page