Greitai pagaminamas, sotus ir nepaprastai gardus pusryčių patiekalas. Svogūnų omletui nebus abejingų.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
4 asm.
Gaminimas 25 min.
Svogūnų omletui pagaminti reikia:
1 nedidelio svogūno
2–3 šaukštų aliejaus
1 ryšelio svogūnų laiškų
6 kiaušinių
50 ml grietinėlės
Žiupsnelio druskos
1. Supjaustykite svogūną ir pakepinkite aliejuje, kol suminkštės. Supjaustykite svogūnų laiškus, suberkite juos prie svogūnų ir lengvai apkepkite.
2. Išplakite kiaušinius su grietinėle ir užpilkite jais svogūnus. Pakepkite, kol apačia gražiai apskrus, tuomet omletą apverskite. Kepkite, kol ir ši pusė bus gražiai apskrudusi.
3. Pagardinkite druska ir patiekite su mėgstamais žalumynais.
Skanaus.