Nekaloringas, maistingas, skanus ir subalansuotas patiekalas, kuris puikiai tiks pasiryžusiems nusimesti kelis nereikalingus kilogramus. Smidrų, keptų su vyšniniais pomidoriukais, receptas.
Smidrams, keptiems su pomidorais, reikia:
200 g smidrų
150 g vyšninių pomidorų
1 šaukšto sėklų ir riešutų mišinio
1 šaukštas aliejaus
Žiupsnelis druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Nulaužkite smidrų galiukus.
Sudėliokite smidrus į skardelę, pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite aliejumi. Sudėkite vyšninius pomidorus.
Skardelę šaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite apie 15 min. Pabaigoje pabarstykite riešutų ir sėklų mišiniu.
Skanaus!