4 asm.
Gaminimas 15 min.
Virimas 3 min.
Reikia:
250 g smidrų
3–4 vid. dydžio morkos
50–70 g anakardžių
150 g sultenių arba kitokių salotų
Padažui:
150 g jogurto
3–4 šakelių mėtų
½ apelsino sulčių
Druskos
Anakardžius užmerkite virintame vandenyje maždaug valandai.
Smidrus virkite pasūdytame vandenyje 2–3 minutes, išimkite ir perliekite šaltu vandeniu, supjaustykite į 3–4 dalis. Morkas supjaustykite plonomis juostelėmis.
Salotas išdėliokite lėkštėje, sudėkite smidrus, morkų juosteles ir anakardžius.
Padažui susmulkinkite mėtas, sumaišykite su jogurtu ir apelsinų sultimis. Pagardinkite druska.
Skanaus!