2-4 asm.
Gaminimas 1 val. 10 min.
Kepimas 10-12 min.
Orkaitės t-ra 220 °C
Reikia:
Tešlai:
200 ml pieno
2,5 stiklinių grikių miltų
4 g sausų mielių
1 šaukšto cukraus
5 šaukštų alyvuogių aliejaus
druskos
Įdarui:
1 cukinijos
150 g pievagrybių
180 g mocarelos
100 g parmezano
150 g apvirtų šparagų
čiobrelių
druskos, pipirų
aliejaus
1. Paruoškite tešlą: į šiltą pieną suberkite trečdalį miltų, mieles, cukrų, druską ir aliejų. Viską gerai sumaišykite. 2. Suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą. 3. Tešlą uždenkite audeklu ir palikite apie 1 val., kad pakiltų. 4. Įdarui supjaustykite cukiniją, pievagrybius ir šparagus. 5. Suformuokite picos padą, išdėliokite ant jo sūrius ir daržoves, apibarstykite čiobreliais bei pipirais ir 10–12 min. kepkite iki 220℃ įkaitintoje orkaitėje.