12 vnt.
Gaminimas 20 min.
Kepimas 30 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
210 g miltų
40 g kakavos
150 g cukraus
2 šaukštelių kepimo miltelių
250 ml pieno 60 g ištirpinto sviesto
120 g tarkuoto šokolado
1 vanilinio pudingo pakelio
400 ml pieno (pudingui)
Kremui:
250 g grietinėlės sūrio
250 g juodojo šokolado
Orkaitę įkaitinkite iki 180°C. Paruošti formeles (12 vnt.).
Sausus produktus sumaišykite dubenyje, padarykite duobutę ir supilkite pieną bei ištirpintą sviestą. Viską sumaišykite ir pabaigoje suberkite tarkuotą šokoladą.
Maišykite tik tiek, kad visi produktai susijungtų.
Išvirkite vanilinį pudingą taip, kaip nurodyta ant pakelio.
Sudėkite pusę tešlos į formeles, įdėkite po šaukštelį pudingo, po to dėkite likusią tešlą. Kepkite ~30–35 min. Ataušinkite ant grotelių.
Ištirpinkite šokoladą virš vandens vonelės.
Karštą šokoladą sumaišykite su grietinėlės sūriu. Kremą ataušinkite ir juo puoškite viršų.
Skanaus!