top of page

Pagaminsite akimirksniu: kukuliai su pelėsinio sūrio padažu ir špinatais (Receptas)

Jeigu turite naminių šaldytų kukulių, šį patiekalą su nerealiai skaniu padažu pagaminsite gal net greičiau nei per 10 minučių. Paprasta, bet tuo pat metu labai ypatinga.

Mėsos kukuliai su pelėsinio sūrio padažu_pelėsinis sūris_špinatai_greitai_Alfo receptai
VMG nuotr.


4 asm, 16 kukulių

Gaminimo laikas 10 min

Virimo laikas – 10 min


Kukuliams pagaminti reikia:

  1. Kukulių (naminių kukulių receptą rasite čia)

  • 300 ml neriebios grietinėlės

  • 80 g pelėsinio sūrio*

  • 25–30 g špinatų

  • žiupsnis tarkuotų muskatų


  1. Kukulius sudėkite į keptuvę, įpilkite truputį vandens, uždenkite ir trumpai pašildykite. Sudėkite špinatus, pakaitinkite, supilkite grietinėlę ir šiek tiek ją nugarinkite.

  2. Pelėsinį sūrį supjaustykite kubeliais ir sudėkite į grietinėlę, išmaišykite, leiskite sūriui ištirpti. Pagardinkite tarkuotais muskatais.

  3. Patiekite su traškia šviežia duona arba makaronais.


*Jei naudosite sodraus skonio sūrį su mėlynaisiais pelėsiais, netirpinkite jo iki galo, nes padažas gali nusidažyti. Geriau įdėkite baigdami gaminti ir tik trumpai pašildykite.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page