Laidą VIENAS GAMTOJE ir video receptą galite rasti ČIA
Reikia:
50 g VILNIUS margarino kepiniams
1 šaukštelio SANTA MARIA bazilikų ir česnakų prieskonių mišinio „Basil & Garlic“
SANTA MARIA druskos
Kietojo sūrio (pabarstyti)
60 g grietinės
120 g miltų
1. Šaltą VILNIUS margariną „Kepiniams“ sukapokite kartu su miltais iki kruopelyčių, suberkite SANTA MARIA bazilikų ir česnakų prieskonių mišinį „Basil & Garlic“ ir SANTA MARIA akmens druskos. Sudėkite grietinę, suberkite miltus ir labai greitai užminkykite tešlą.
2. Gautą tešlą iškočiokite, supjaustykite juostelėmis, sudėkite jas ant gausiai miltais pabarstytos skardelės arba keptuvėlės ir pabarstykite sūriu.
3. Kepkite apie 15 min.
ALFO PATARIMAI:
· Keisdami prieskonius, turėsite vis kitokius sausainius.
· Galite barstyti kmynais, sezamais, smulkintais riešutais ar kitokiais pabarstais.
· Puikiai tinka su alyvuogėmis.
Skanaus!