Mocarela su pomidorais, uogomis, mangu ir balzaminiu actu
- 2019-12-14
- 1 min. skaitymo

4 asm.
Reikia:
400 g įvairių rūšių pomidorų
1 mango
300 g tamsios spalvos uogų (gervuogių, šilauogių)
400 g mocarelos sūrio
šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus
4 šaukštų balzaminio acto kremo
kelių lapelių mėtų arba pipirnės daigų (patiekti)
žiupsnelio druskos
Pomidorus ir mangą stambiai supjaustykite ir išdėliokite lėkštėje.
Užberkite uogų ir padėkite neplėšytą mocarelą.
Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, balzaminio acto kremu, pagardinkite druska ir žalumynais.
Skanaus!
Receptas iš knygos PLAY COOK KISS: culinary tricks