top of page

Mišrainė su rūkyta jūros lydeka (Receptas)

  • prieš 4 dienas
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: prieš 4 dienas

Paprasta, bet labai skani mišrainė su rūkyta jūros lydeka, sūriu, graikiniais riešutais ir žalumynais puikiai tik kaip užkandis šventiniam stalui.

mirainė su rūkyta lydeka, VMG receptai
VMG nuotr.

4 asm.

Gaminimas 20 min.


Mišrainei paruošti reikia:

  • 1 karštai rūkytos jūros lydekos (apie 400 g)

  • 200 g puskiečio sūrio

  • 100 g graikinių riešutų

  • Kelių svogūnų laiškų

  • 100 g majonezo

  • Druskos (pagal skonį)


  1. Supjaustykite žuvį ir sūrį nedideliais kubeliais. Sumaišykite ir sudėkite į indą.

  2. Šiek tiek pasmulkinkite graikinius riešutus, bet ne per daug, kad liktų gabaliukai, suberkite į tą patį indą.

  3. Pagardinkite majonezu ir papuoškite viską svogūnų laiškais – jie suteikia ne tik grožio, bet ir skonio.


Gardžių atradimų!


bottom of page