Mišrainė su pupelėmis ir grybais
- 2020-02-20
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 2022-11-14

5–6 asm.
Gaminimas 30 min.
Virimas 30 min.
Reikia:
300 g rudųjų pievagrybių
Aliejaus (kepti)
200 g morkų
100 g salierų
400 g virtų arba konservuotų raudonųjų pupelių
8–10 aštrių marinuotų agurkėlių
1 saldaus obuolio (pvz., „Golden“)
Druskos, pipirų (pagal skonį)
Saujelės kaparėlių
Padažui:
200 g „OBELIŲ Premium" majonezo
1 smulkintos skiltelės česnako
1 šaukštelio saldžiosios paprikos
Kelių lašelių „sriracha“ padažo
1. Grybus supjaustykite plonomis riekelėmis ir pakepinkite aliejuje iki auksinės spalvos. Nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
2. Morkas ir salierus išvirkite, bet taip, kad jie liktų traškūs.
3. Daržoves ir obuolį supjaustykite kubeliais. Viską sumaišykite.
4. Padažui visus ingredientus sumaišykite.
5. Sumaišykite visus mišrainės ingredientus su padažu, užberkite kaparėlių.