top of page

Marinuotos citrinos


marinuotos citrinos, Alfo receptai
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

Reikia:

  • 0,5 kg citrinų

  • ½ šaukštelio ciberžolės

  • 2 šaukštų druskos

  • ½ šaukštelio ožragės

  • ½ šaukštelio kardamono sėklų

  • 1 šaukštelio garstyčių sėklų

  • 1 šaukštelio aitriosios paprikos

1. Citrinas sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, suberkite ciberžolę ir virkite 20 min.

2. Nukaiskite, išimkite, ataušinkite ir supjaustykite skiltelėmis. Sudėkite skilteles į stiklainį, suberkite druską.

3. Pakepinkite prieskonius, suberkite į stiklainį ir užsukite. Laikykite šaldytuve savaitę, kartkartėmis pakratydami stiklainį.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page